Digital Strategy

Iedereen kan vandaag de dag vindbaar zijn. Helemaal op het internet. De grote vraag is: hoe? 

Mensen zijn uniek en hebben ook allemaal een unieke manier van zoeken. Daarom zijn er duizenden opties om te adverteren, maar waar wil jij op gevonden worden. Door welke doelgroep wil je gevonden worden; welke oplossing heb jij voor hun vraag en wat maakt jou zo uniek dat ze bij jou moeten kijken?

Wanneer je niet vindbaar bent voor je doelgroep, dan weet je doelgroep ook niet dat je bestaat #14.

Met online vindbaarheid zorg je ervoor dat jouw product, dienst of merk zichtbaar wordt op verschillende online kanalen. Dit kan een hoge positie in de zoekresultaten van Google zijn, maar ook gerichte advertenties op AdWords, Facebook, Instagram en Twitter. Dit wordt bepaald in de strategie. 

Contentstrategie

Een contentstragie richt zich volledig op wat je gaat uitzetten op de verschillende kanalen. Belangrijk bij een contentstrategie is dat het dicht bij de onderneming zijn/haar normen of waarden blijft. Hoe dichter op deze normen en waarden, hoe sterker de content overkomt op de doelgroep. De contentstrategie is afgeleid vanuit de branding en een essentieel onderdeel in het marketingplan van een onderneming.

Google Advertisements

Een gerichte google advertentie strategie is van belang om de juiste doelgroep te bereiken. Iedereen kan een Google Advertentie maken, maar de kunst zit in het segmenteren van de doelgroep en de juiste woordkeuze. Niet de juiste combinatie, dan spreek je de verkeerde doelgroep aan...

Social Media Strategie

Het aanmaken van een social account is zo gebeurd, wat je er op plaatst is het tweede. Een goed ingerichte social media strategie begint bij de branding. Wie ben je, waar sta je voor en wat wil je uitten? Er hoeft niet altijd een product worden aangeboden, soms gaat het om het gevoel wat een product of dienst creëert. En dat laatste geeft nog vaker de doorslag dan een aanbieding zelf. Staat dit vast, dan kan er gekozen worden hoe de social media wordt ingezet en wat het uiteindelijk doel en eindresultaat moet zijn.

E-mail Strategie

Het versturen van e-mails is hot. Maar hot kan ook leiden tot irritatie. En het laatste wat je als ondernemer wil is geirriteerde klanten. Met het versturen van e-mails wil je klanten boeien en binden. Informeren en aanzetten tot actie. Een juiste strategie zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar klanten die ook een actie uitvoeren.

Aan de slag met jouw strategie? Neem vandaag nog contact op.